Totus paleo piskóta:
- 100 g totu (tojásfehérje túró, amely a túró helyettesítését szolgálja)
- 80 g Szafi Reform kókuszliszt vagy mandulaliszt
- 2 tojás,
- 50 g víz
- 2 evőkanál porrá őrölt Dia-Wellness negyedannyi cukorhelyettesítő
- 50 g Paleolit kakaós piskóta mix (őrölt mandulával és kakaóporral helyettesíthető)
A tészta hozzávalóit összeturmixoljuk, torta formába lapítjuk és 10 perc alatt készre sütjük (200 fokon, előmelegített sütőben).
Közben elkészítjük a 2 málnás réteget:
1. Málnás totukrém:
- 300g totu
- 200 g málna
- 1 dl. víz
- 1 tk. konyak liszt
- édesítő ízlés szerint
Összeturmixoljuk és a piskótára öntjük.
2. Málnás "zselatin" réteg:
- 200 g málna
- 1 dl. víz
- 1/2 tk. őrölt fahéj
- 1 tk. konjak liszt
Összeturmixoljuk és a málnás totukrémre öntjük, majd megszorjuk a tetejét friss málnával.
1 éjszakára a hűtőbe tesszük pihenni.
EZEKET A HOZZÁVALÓKAT HASZNÁLTAM: