Leírás és Paraméterek
Dénes-Natura Csicseriborsó 250g
A csicseriborsóliszt a teljes csicseriborsó megőrlésével és átszitálásával készül. Íze enyhén diós, állaga pedig különösen alkalmassá teszi változatos ételek elkészítésére. A világ számos konyhájában régóta használják, itthon is egyre népszerűbb, hiszen egyszerre tápláló és jól kombinálható más alapanyagokkal.
Kiválóan alkalmas panírozáshoz, sűrítéshez, de sütemények, lepények, krémlevesek vagy pástétomok alapanyaga is lehet. Hummuszkrémhez használva különösen gazdag ízt ad. A csicseriborsóliszt különböző fűszerekkel – például vöröshagymával, majoránnával, borsikafűvel, petrezselyemmel vagy paprikával – párosítva izgalmas, egyedi fogások készíthetők belőle.
Miért érdemes használni?
-
Természetes, fehérjében gazdag alapanyag.
-
Széles körben felhasználható a mindennapi konyhában.
-
Enyhén diós íze harmonizál sokféle fűszerrel.
-
Vegetáriánus és vegán ételek egyik legjobb alapanyaga.
Felhasználási ötletek
-
Panírozás búza- vagy kukoricaliszt helyett.
-
Krémlevesek és pástétomok sűrítése.
-
Lepények és sós sütemények készítése.
-
Hummuszkrém különlegessé tétele.
Tápérték 100 g termékben:
| Energia | 1448 kJ/343 kcal |
| Zsír | 6,2 g |
| - amelyből telített zsírsavak | 0 g |
| Szénhidrát | 48,7 g |
| - amelyből cukrok | 5 g |
| Fehérje | 19,2 g |
| Só | 0,007 g |
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
