Barion Pixel
A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Kókuszos-gyümölcsös rizspuding

Burján Szafi
Kókuszos-gyümölcsös rizspuding

Hozzáadott cukormentes, gluténmentes, tejmentes, kókuszos-gyümölcsös rizspuding

Kókuszos gyümölcsös rizspuding

  • 250 ml. rizs-kókusz őrlemény (ami hátramarad a tejből - recept a link alatt található!)
  • 3 ek. Xilittel édesített erdei gyümölcsös lekvár
  • 3 tk. Mardo negyedannyi cukor (porrá őrölve)
  • 1 tk. útifű maghéj liszt

​Elkészítés:

  • Krémmé keverjük őket, majd hagyjuk állni 20 percet a krémet.
  • Ezután rétegezzük pépesített édesített eperrel.

​A pohár neve: Martini Chiller koktélos pohár 170 ml.

EZEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLTAM:
Tartalomhoz tartozó címkék: Szafi ajánlásával receptek