Barion Pixel
A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Töltött paprika csökkentett szénhidráttartalmú rizsszemtésztával

Burján Szafi
Töltött paprika csökkentett szénhidráttartalmú rizsszemtésztával

Töltött paprika csökkentett szénhidráttartalmú, Dia Wellness rizsszemtésztával készítve.


Hozzávalók: 1 liter paradicsomlé (házi, DW 1:4 cukorhelyettesítővel édesítve)

Töltelékhez: 
400 g pulyka darálthús
100 g DW rizsszemtészta (szárazon bekeverni)
1 nagy tojás
ízlés szerint Dia Wellness só, bors, pirospaprika

A töltelék hozzávalóit alaposan elkeverjük, a friss, vagy fagyasztott tv paprikákat megtöltjük a masszával, a már forró paradicsomlébe tesszük és fedő alatt főzzük kb 30-40 percet.
Ha bolti paradicsomlevet használunk főzésnél a kellő sűrűségre párologtatjuk róla a vizet, sűrítménynél főzésnél felhígítjuk, majd ízlés szerintii sűrűségig főzzük, ha kell a fedőt levehetjük. Ezeket édesítjük a főzés kezdetekor a számunkra megfelelő és mennyiségű cukorhelyettesítővel.

EZEKRE A TERMÉKEKRE LESZ SZÜKSÉGED:

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Szafi ajánlásával receptek