A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü
0
Hungarian hu
English en
Kategóriák
Enzim-Mix Kenyérsütőszer 250 g Katt rá a felnagyításhoz

Ingyenes szállítás

Enzim-Mix Kenyérsütőszer 250 g

Ár:
455 Ft (358 Ft + ÁFA)
Egységár: 1.819 Ft/kg
Cikkszám: 03713
Búza alapú tésztalazító, lisztjavító, térfogatnövelő természetes enzimkeverék 250 g
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítási idő: 2017. július 25.
Szerezhető hűségpontok: 10
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Termékoldal szállítási infók

Online bankkártyás fizetés

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy a Szafi Fitt és Szafi Free sajátmárkás termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, más termékek esetén a gyártóval kell felvenni a kapcsolatot. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Leírás és Paraméterek

Enzim-Mix Kenyérsütőszer 250 g

Enzim-Mix természetes búzaenzim alapú tésztalazító amely segíti a puha tészták (pl. kenyér) térfogatnövelését, a tészta kialakulását. Minden típusú kelt tészta növekedéséhez felhasználható.

Összetevők: dextróz, maltodextrin, aszkorbinsav,  enzimek.

Házi kenyér

Hozzávalók:

500 g DW sütőliszt
2,5 dl víz
12,5 g só
20 g élesztő 
2,5 g Enzim-Mix (kb. egy csapott kávéskanál)

Elkészítés:

Az élesztőt langyos vízben vagy tejben megfuttatjuk. Az anyagokat összekeverjük, jól kidagasztjuk, ezután cipót formálunk belőle. Langyos helyen kb. 40-50 percig kelesztjük, majd aranybarnára sütjük ( 200-220 °C-on). A megadott recept kenyérsütőgépben is alkalmazható.

Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2016. 05. 24.

Megfelelö!
| 5 / 5 csillag!
2014. 07. 06.

Nagyon meg vagyok vele elégedve a diawell termékekkel és az enzim-mix-el is, köszönöm a gyors kiszállítást is. :)
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

VIP tagság box
100% megbízhatóság

 

 

 

 

 

 

 

G+, Twitter, PickPack

Iratkozz fel a Youtube csatornánkra!