A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü
0
Hungarian hu
English en
Kategóriák
Kombu pehely 50g Katt rá a felnagyításhoz

Ingyenes szállítás

Kombu pehely 50g

Ár:
1.126 Ft (887 Ft + ÁFA)
Egységár: 22.529 Ft/kg
Cikkszám: 4117

Kombu pehely 50g

 

Használhatjuk levesekhez, a főtt rizs ízesítésére, halakhoz, amihez szójaszószban áztatjuk.

Felhasználhatjuk még a Japán nemzeti „szendvicshez”, ami zöldségeket, vagy halat tartalmaz, és egy fekete pergamenpapírhoz hasonló szintén algából készült lapocskába csavarjuk — ez a kombu-maki.

 

Szerezhető hűségpontok: 0
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Termékoldal szállítási infók

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2017-07-06
Online bankkártyás fizetés

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy a Szafi Fitt és Szafi Free sajátmárkás termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, más termékek esetén a gyártóval kell felvenni a kapcsolatot. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Leírás és Paraméterek

Kombu pehely 50g

 

A komburól

A kombu széles, vastag, sötétzöld tengeri növény, amely az óceánok mélyén terem.

A barnaalga vagy kombu szárítva kerül el hozzánk, ezért először áztassuk be legalább egy éjszakára, de lehet egy-két napig is áztatni, többször cserélve a vizet rajta, így nagyon puha lágy állagú lesz, már rövid, pár perces főzés után is.

Mivel a legjobban a tengeri sós vízben duzzad meg, ezért vagy ne mossuk meg az áztatás előtt, vagy egyszerűen tegyünk durva tengeri sót az áztatóvízbe, és néhány csepp olajat.

Összetevők:
Laminaria japonica

FIGYELEM! MAGAS JÓDTARTALMÚ TERMÉK AJÁNLOT NAPI FOGYASZTÁS 20 g!

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

VIP tagság box
100% megbízhatóság

 

 

 

 

 

 

 

G+, Twitter, PickPack

Iratkozz fel a Youtube csatornánkra!