Leírás és Paraméterek
A hisztaminszegény étrend első szakaszában szigorúan korlátozzuk a hisztamintartalmú ételeket, de a diéta sikeres hosszú távú fenntartásához elengedhetetlen az étrend fokozatos bővítése. A Hisztaminbarát konyha – Haladó szakácskönyv – Heiduk-Szabó Csilla tollából – pontosan ebben segít: biztonságos, átgondolt receptekkel támogatja a magasabb hisztamintartalmú ételek visszavezetését a második és harmadik szakaszban.
A könyvben található 63 recept között már szerepelnek olyan alapanyagok, amelyek a SIGHI-listán 1-es vagy 2-es kódot kaptak. A 2-es kódú hozzávalók kis mennyiségben, az 1-es kódúak pedig rendszeresen, nagyobb mennyiségben jelennek meg a fogásokban.
A receptek továbbra sem tartalmaznak:
-
glutént
-
tojásfehérjét
-
élesztőt
-
szóját
-
adalékanyagokat
Minden étel cukormentesen és tejmentesen is elkészíthető.
Ez a puhafedeles, B5 méretű (176 × 250 × 10 mm), 145 oldalas könyv nemcsak új ízeket hoz a hisztamindiétába, hanem konkrét, gyakorlati tippeket is ad az étrend biztonságos bővítéséhez.
ISBN: 978-615-02-1267-8
Ezek a termékek is érdekelhetnek
Hasonló termékek
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
