Barion Pixel
A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Hisztaminbarát konyha haladóknak szakácskönyv

100%
megbízhatósági
garancia
Ingyenes
szállítás 35 000 ft
felett
4.990 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Hisztaminbarát konyha – Haladó szakácskönyv 63 recepttel segít a hisztamindiéta második és harmadik szakaszában. Heiduk-Szabó Csilla könyve megmutatja, hogyan bővítheted biztonságosan az étrendedet magasabb hisztamintartalmú alapanyagokkal, miközben továbbra is glutén-, tojásfehérje-, élesztő-, szója- és adalékanyagmentes ételeket készíthetsz.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 10132T
Gyártó: Heiduk-Szabó Csilla
Szerezhető hűségpontok: 50
Várható szállítási idő: 2025. október 30.

Leírás és Paraméterek

A hisztaminszegény étrend első szakaszában szigorúan korlátozzuk a hisztamintartalmú ételeket, de a diéta sikeres hosszú távú fenntartásához elengedhetetlen az étrend fokozatos bővítése. A Hisztaminbarát konyha – Haladó szakácskönyv – Heiduk-Szabó Csilla tollából – pontosan ebben segít: biztonságos, átgondolt receptekkel támogatja a magasabb hisztamintartalmú ételek visszavezetését a második és harmadik szakaszban.

A könyvben található 63 recept között már szerepelnek olyan alapanyagok, amelyek a SIGHI-listán 1-es vagy 2-es kódot kaptak. A 2-es kódú hozzávalók kis mennyiségben, az 1-es kódúak pedig rendszeresen, nagyobb mennyiségben jelennek meg a fogásokban.

A receptek továbbra sem tartalmaznak:

  • glutént

  • tojásfehérjét

  • élesztőt

  • szóját

  • adalékanyagokat

Minden étel cukormentesen és tejmentesen is elkészíthető.

Ez a puhafedeles, B5 méretű (176 × 250 × 10 mm), 145 oldalas könyv nemcsak új ízeket hoz a hisztamindiétába, hanem konkrét, gyakorlati tippeket is ad az étrend biztonságos bővítéséhez.

ISBN: 978-615-02-1267-8

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.