Leírás és Paraméterek
A hisztaminózis kezelésének egyik kulcsfontosságú eleme a hisztamindiéta betartása – de ez nem jelenti azt, hogy az étrended egyhangú és íztelen kell legyen. A Hisztaminbarát konyha kezdőknek – Heiduk-Szabó Csilla szakácskönyve – megmutatja, hogy hisztaminszegény alapanyagokból is készíthetsz változatos, ízletes ételeket, amelyek tökéletesek a diéta kezdeti szakaszában.
A könyvben 60 recept kapott helyet, amelyek mind:
-
Hisztaminszegények és biztonságosan fogyaszthatók
-
Glutén-, tejfehérje-, tojásfehérje-, szója- és hüvelyesmentesek
-
Adalékanyagok nélkül készülnek, és cukormentesen is elkészíthetők
A receptek a magyar konyha kedvelt fogásain alapulnak, „hisztaminmentesített” változatban, hogy az ízek ismerősek maradjanak, miközben megfelelnek a diétás előírásoknak. Nem tartalmaznak egzotikus, nehezen beszerezhető hozzávalókat, így a mindennapi főzés egyszerű és stresszmentes lesz.
A könyvben találsz:
-
Biztonságos, hisztaminszegény recepteket reggelire, ebédre és vacsorára
-
Praktikus tippeket a mindennapi hisztamindiétához
-
Egyszerűsített hisztamintáblázatot a fogyasztható és kerülendő ételekről
Formátum: Puhafedeles, B5 méret (176 × 250 × 10 mm)
Terjedelem: 147 oldal
ISBN: 978-615-02-1039-1
Ezek a termékek is érdekelhetnek
Hasonló termékek
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
