A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü
0
Hungarian hu
English en
Kategóriák
Magic Milk laktózmentes habtejszín UHT 500ml Katt rá a felnagyításhoz

Ingyenes szállítás

 

 

Magic Milk laktózmentes habtejszín UHT 500ml

Ár:
508 Ft (430 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MAGIC01

Magic Milk laktózmentes habtejszín UHT 500ml

 

Laktózmentes magyar találmány a valódi tejszínhab finom ízével.

A Magic Milk habtejszín főzőtejszínként is használható, segítségével tehát semmi sem szabhat gátat a közös családi főzésnek!

 

 

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítási idő: 2016. december 07.
Szerezhető hűségpontok: 11
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Termékoldal szállítási infók

Leírás és Paraméterek

Magic Milk laktózmentes habtejszín UHT 500ml

 

Laktózmentes magyar találmány.

Magyarországon elsőként a váci Naszálytej Zrt. készített fogyasztóinak laktózmentes tejet, amelynek 100 grammjában 0,1 grammnál is kisebb a tejcukor mennyisége. Ezt a fejlesztést egy, a cégen belül született magyar szabadalom tette lehetővé.

Ennek köszönhetően már a laktózérzékenyek számára is fogyaszthatóvá váltak a tej és az abból készült különböző termékek, nem kell lemondaniuk ezek használatáról.

Mi a laktózérzékenység?

Laktózérzékenységről vagy más néven laktózintoleranciáról akkor beszélünk, amikor a szervezetből hiányzik a laktáz nevű enzim, vagy alacsony annak szintje, ezáltal a tejben és a tejtermékekben megtalálható cukrot nem tudja lebontani. A laktáz enzim az emberi szervezetben, a vékonybélben bontja el a tejcukrot, amely így elemeire bontva képes onnan felszívódni. Amennyiben a laktáz enzim hiányzik vagy nem elegendő, a tejcukor bontatlanul továbbhalad a vastagbélbe, ahol a normál bélflóra baktériumai használják fel és keletkeznek a tünetekért felelős anyagok.

Hogyan lesz a tej laktózmentes ?

Nagyon elterjedt és érthető tévhit, hogy a laktózmentes tejből valamit kivonnak, pedig ennek éppen az ellenkezője történik.

A laktózmentes Magic Milk tejtermékek gyártása során hozzáadják a tejhez azt a laktáz enzimet, amit a laktózérzékenyek szervezete nem vagy csak korlátozottan tud előállítani.

A tejben lévő tejcukor lebontása ennek köszönhetően már a termékben megtörténik, így a laktózérzékenyek számára is biztonsággal fogyasztható az élelmiszer.

Az enzimes hidrolízis folyamat során a mikroorganizmusokból kivont β-galaktozidáz enzim a tejhez adagolva glükózra és galaktózra bontja a tejcukrot, így azt könnyebben fel tudja dolgozni az emberi szervezet.

A kiváló állagú felvert tejszínhab eléréséhez a tejszínt felhasználás előtt legalább 12 órán keresztül tárolja hűtőben. Habszifon használatakor javasoljuk 2 patron felhasználását.

A Magic Milk habtejszín főzőtejszínként is használható, segítségével tehát semmi szabhat gátat a közös családi főzésnek!

 

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 1217 kJ/291 kcal
Zsír 30g
-amelyből telített zsírsavak 20,0 g
Szénhidrát     3,4g
- ebből cukrok 3,0 g
Fehérje        2,4 g
Só             0,08 g
Laktóztartalom: <0,1 g / 100 g

Összetevők:
30% zsírtartalmú tejszín,
stabilizátor (carragén),
laktáz enzim

 

 

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

VIP tagság box
100% megbízhatóság

 

 

 

 

 

 

 

G+, Twitter, PickPack

Iratkozz fel a Youtube csatornánkra!