A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü
0
Hungarian hu
English en
Kategóriák
Nádcukor Dark 500 g Katt rá a felnagyításhoz

Ingyenes szállítás

Nádcukor Dark 500 g

Ár:
1.048 Ft (825 Ft + ÁFA)
Cikkszám: mdm*

Nádcukor Dark 500 g

 

Nádcukor Dark Muscovado

Színe sötét barna, állaga olyan, mint a Light Muscovado-é.

Íze egészen különleges, leginkább a medvecukorhoz hasonlítható a magas melasztartalma miatt.

Felhasználásával kiváló chutny-k, gyümölcstorták készíthetőek.

 

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítási idő: 2017. március 01.
Szerezhető hűségpontok: 21
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Termékoldal szállítási infók

Online bankkártyás fizetés

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy a Szafi Fitt és Szafi Free sajátmárkás termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, más termékek esetén a gyártóval kell felvenni a kapcsolatot. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Leírás és Paraméterek

Nádcukor Dark 500 g

 

A nádcukor

A nádcukrot egy 2-6 méteres nádféléből, a cukornádból nyerik. Őshazája Ázsia, de ma már a világ számos pontján termesztik.

A magas cukortartalom megőrzése érdekében a növényt mindig virágzás előtt aratják le. A frissen leszedett nádat feldarabolják, majd a termőhely közelében lévő üzemekben dolgozzák fel és nyers nádcukrot állítanak elő belőle.

A nádcukor előnyei

A nádcukor sokkal egészségesebb a finomított fehér cukornál, mert a nyers nádcukor még tartalmazza a növényben elraktározott vitaminokat és nyomelemeket, melyek szervezetünk számára nagyon hasznosak, illetve segítik magának a cukornak is a megemésztését.

Továbbá hasznos tápanyagokkal és szénhidráttal látja el a szervezetet.

A nádcukor szacharóz tartalmát préseléssel nyerik ki, majd az így kapott oldatot különféle eljárással tisztítják.

Fontos szempont az eljárás során, hogy az eredeti melasztartalom – az hasznos tápanyagokkal együtt - ne vesszen el.

Az így megőrzött melasztartalom ez által különleges aromát és jellegzetes színt biztosít a nádcukor számára.

A nádcukor cukortartalma kb. 18%, míg a fehércukoré 95%. Ebből adódik, hogy a nádcukor fogyasztása kevésbé terheli meg a májat és a hasnyálmirigyet.

A nádcukor kiválóan alkalmazható sütésre, főzésre is.

A nádcukor megemésztése nem terheli meg annyira a szervezetet, mint azt a fehércukor teszi és nem utolsó sorban, sokkal finomabb az íze is.

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteményeknek, desszerteknek.

A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.

Ez a fajta cukor megkeményedhet egy idő után, ha nem megfelelően lezárt edényben tároljuk.

Ebben esetben tegyük egy tálba, fedjük le egy nedves konyharuhával, hagyjuk így egy éjszakára, és vissza fogja nyerni nedvességtartalmát.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

VIP tagság box
100% megbízhatóság

 

 

 

 

 

 

 

G+, Twitter, PickPack

Iratkozz fel a Youtube csatornánkra!