A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü
0
Hungarian hu
English en
Kategóriák
Nádcukor Golden 500 g Katt rá a felnagyításhoz

Ingyenes szállítás

Nádcukor Golden 500 g

Ár:
1.035 Ft (815 Ft + ÁFA)
Cikkszám: mgg*

Nádcukor Golden 500 g

 

Nádcukor Golden Granulated

Finom ízű nádcukor, amely ideális és természetes alternatívája a finomított fehércukornak.

A szinte majdnem fehér színű, nagy szemcséjű nádcukor tökéletes választás kávékhoz, teákhoz, illetve remekül mutat gyümölcsökre, gabonapelyhekre szórva.

 

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítási idő: 2016. december 12.
Szerezhető hűségpontok: 21
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Termékoldal szállítási infók

Leírás és Paraméterek

Nádcukor Golden 500 g

 

A nádcukor

A nádcukrot egy 2-6 méteres nádféléből, a cukornádból nyerik. Őshazája Ázsia, de ma már a világ számos pontján termesztik.

A magas cukortartalom megőrzése érdekében a növényt mindig virágzás előtt aratják le. A frissen leszedett nádat feldarabolják, majd a termőhely közelében lévő üzemekben dolgozzák fel és nyers nádcukrot állítanak elő belőle.

A nádcukor előnyei

A nádcukor sokkal egészségesebb a finomított fehér cukornál, mert a nyers nádcukor még tartalmazza a növényben elraktározott vitaminokat és nyomelemeket, melyek szervezetünk számára nagyon hasznosak, illetve segítik magának a cukornak is a megemésztését.

Továbbá hasznos tápanyagokkal és szénhidráttal látja el a szervezetet.

A nádcukor szacharóz tartalmát préseléssel nyerik ki, majd az így kapott oldatot különféle eljárással tisztítják.

Fontos szempont az eljárás során, hogy az eredeti melasztartalom – az hasznos tápanyagokkal együtt - ne vesszen el.

Az így megőrzött melasztartalom ez által különleges aromát és jellegzetes színt biztosít a nádcukor számára.

A nádcukor cukortartalma kb. 18%, míg a fehércukoré 95%. Ebből adódik, hogy a nádcukor fogyasztása kevésbé terheli meg a májat és a hasnyálmirigyet.

A nádcukor kiválóan alkalmazható sütésre, főzésre is.

A nádcukor megemésztése nem terheli meg annyira a szervezetet, mint azt a fehércukor teszi és nem utolsó sorban, sokkal finomabb az íze is.

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, nagyon finom, különleges aromát ad a süteményeknek, desszertekneknek.

A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

VIP tagság box
100% megbízhatóság

 

 

 

 

 

 

 

G+, Twitter, PickPack

Iratkozz fel a Youtube csatornánkra!