Barion Pixel
A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Sütés nélküli, kókuszos epres túrótorta (paleo recept)

Burján Szafi
Sütés nélküli, kókuszos epres túrótorta (paleo recept)

Sütés nélküli, kókuszos-epres túrótorta aszalt gyümölcslapból (paleo recept)

Sütés nélküli, kókuszos-epres túrótorta (paleo recept)


Hozzávalók:
 
  • 1 db. kerek konyhakész kókuszos gyümölcslap
Krémhez:
  • 600 g Totu (túróval helyettesíthető)
  • 6 ek. R. kókuszkrém (4*es mennyiségű vízzel turmixoltam, majd a hígabb részét tejként fogyasztom a krém részét krémként)
  • 2 ek. Dia Édes folyékony édesítőszer
  • 3 nagy lédús narancs leve
  • 4 nagy méretű érett eper
  • 1 ek. útifű maghéjliszt (pici kókuszliszttel is helyettesíthető)
Tetejére
  • Dia Wellness eper lekvár + friss eper összeturmixolva 
Elkészítés:
  • A krém hozzávalóit jó alaposa összeturmixoljuk.
  • A gyümölcslapot egy 18 cm átmérőjű kerek csatos tortaformába helyezzük. (Ha nincs 18 cm-es akkor ennél kisebb is jó: a tortaformát ráhelyezzük a gyümölcslapokra és kés segítségével körbe vágjuk, így akkora lapot kapunk, amekkorát akarunk. Ami a vágás során hátramarad önmagában is fogyasztható!)
  • Erre a gyümölcslapra helyezzük a krémet.
  • Majd 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
  • Tálalás előtt megkenjük epres lekvárral.

EZEKET A HOZZÁVALÓKAT HASZNÁLTAM:

Tartalomhoz tartozó címkék: Szafi ajánlásával receptek