Leírás és Paraméterek
Szafi Reform Maca por / Perui zsázsa por 80 g
A maca por nem más, mint egy Peruban és az Andokban őshonos növény, a Lepidium meyenii gyökerének porított készítménye. Őshazájában, Dél-Amerikában a helyi lakosok által nagyra becsült nyersanyag, amit a hagyományos, népi gyógyászatban széleskörűen alkalmaznak gyógynövényként.
Az őslakosok a megfigyeléseik alapján energizáló szerként alkalmazták, ezért elterjedt a „Perui gingzeng” neve is. A népi gyógyászatban használták továbbá az immunrendszer működésének támogatására, illetve úgy tartják, kedvező hatással van a hormonháztartásra és a termékenységre is.
A gumókhoz hasonlóan a maca por tápanyagtartalmának nagy részét szénhidrátok adják, ami gazdag élelmirost-tartalommal párosul, továbbá a maca fehérjeforrás is.
Fogyaszthatjuk smoothie-ba, turmixba vagy joghurtba keverve, megszórhatjuk vele a reggeli müzlinket vagy kásánkat is.
| Átlagos tápérték | 100 g maca porban | 
| Energia: | 1503 kJ / 359 kcal | 
| Zsír 
 | 2 g 0,9 g | 
| Szénhidrát 
 | 67,5 g 32,5 g | 
| Rost | 6,5 g | 
| Fehérje | 13,5 g | 
| Só | 0,05 g | 
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Kiszerelés: 80 g
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat!
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

 
                                                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    