A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü
0
Hungarian hu
English en
Kategóriák
Szafi Free karobos lisztkeverék piskótához és muffinhoz 1000g (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, zsírszegény, vegán) Katt rá a felnagyításhoz

Ingyenes szállítás

 

 

Szafi Free karobos lisztkeverék piskótához és muffinhoz 1000g (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, zsírszegény, vegán)

Ár:
1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SZFFRKRB1000

Szafi Free karobos muffin/piskóta lisztkeverék 1000g

A Szafi Free Karobos muffin és piskóta lisztkeverék egy élelmi rostokban gazdag, gluténmentes lisztkeverék, amellyel könnyedén készíthetünk tojás és tej felhasználása nélkül gluténmentes muffint vagy süteményt, amely a vegánok étrendjébe is beilleszthető.

Kakaómentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, hozzáadott cukortól mentes(1), szójamentes, zsírszegény, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, sütőpormentes lisztkeverék alap, hozzáadott zsiradéktól mentes piskótákhoz.

 

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítási idő: 2016. december 07.
Szerezhető hűségpontok: 34
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Termékoldal szállítási infók

Leírás és Paraméterek

Szafi Free karobos muffin/piskóta lisztkeverék 1000g

Kakaómentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, hozzáadott cukortól mentes(1), szójamentes, zsírszegény, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, sütőpormentes lisztkeverék alap, hozzáadott zsiradéktól mentes piskótákhoz.

A termékeinkhez nem használunk állati eredetű termékeket, ezért szennyeződéstől mentesen garantáltan vegán a Szafi Free termékcsalád. 

Próbálja ki a többi Szafi Free termékünket is (palacsinta, nokedli, kenyér stb.)

 

Összetevők: Gluténmentes lisztek (hajdinaliszt, kölesliszt, cirokliszt) keményítő (tápióka liszt), karobpor, rost (útifűmaghéjliszt), térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok (szódabikarbóna), savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, kristály vanilin, só

Átlagos tápérték:

100g lisztkeverékben

100 g natúr piskótában*

Energia:

1385 kJ (327 kcal)

698 kJ (179 kcal)*

zsír:

- amelyből telített zsírsavak:

1,1 g

0,5 g

0,6 g

0,2 g

szénhidrát:

- amelyből cukrok (1):

67,7 g

7,3 g

37,1 g

4 g

rost:

9,6 g

5,2 g

fehérje:

7 g

3,8 g

só:

0,2 g

0,1 g

* gyümölcs és krém nélkül, eritrittel készítve a lenti recept alapján

(1): természetesen előforduló cukor a lisztekben

Az adatok tájékoztató jellegűek!

 

Karobpos piskóta/muffin recept (18 cm-es tortához, vagy 12 db. gyümölcsös muffinhoz):

Hozzávalók:

·   250 g Szafi Free Karobos muffin/piskóta lisztkeverék

·   170 g langyos víz

·   25 g  frissen facsart 100%-os citromlé

·   70 g Szafi Fitt por eritrit - vagy ennek megfelelő bármilyen porállagú édesítő/cukor

·   Muffin esetén adjunk hozzá kb. 250 g magozott és kinyomkodott meggyet vagy málnát/epret/cseresznyét/bármilyen bogyós gyümölcsöt

Elkészítés:

·   Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, fújjunk ki egy tortaformát diéta szerinti olajjal.

·   Egy tálba mérjük ki a vizet, majd a citromlevet, ehhez adjuk a por állagú édesítőt/cukrot, és alaposan keverjük el.

·   Ezután adjuk hozzá a karobos piskóta lisztkeveréket, és kézi habverővel gyors mozdulatokkal keverjük krémesre, majd öntsük a formába a sűrű krémet.

·   Amennyiben gyümölcsös muffint, vagy gyümölcsös piskóta kockát szeretnénk készíteni, úgy itt adjuk hozzá azokat.

·   Előmelegített sütőben 180 fokon 25 percig süssük alsó-felső sütési funkción. (muffin esetén a sütési idő kb. 18-20 perc, attól függően, hogy mennyire lédús a gyümölcs)

·   Rácson hagyjuk kihűlni, majd - piskóta esetén - vágjuk ketté, és töltsük meg a kedvenc tortakrémünkkel, végül tegyük pár órát hűtőbe.

Megjegyzések:

Amennyiben nem gyümölcsös piskótát, hanem tortalapot készítünk belőle úgy adjunk hozzá 10 g folyékony olajat, vagy ennyivel több vizet, hogy ne legyen száraz a piskóta!

Sütés után vízzel, vagy olajsprayvel lefújhatjuk a tetejét, hogy puhább legyen a piskóta, vagy muffin teteje.

Aki porcukorral készíti, annak kb. 50 g porcukor is elegendő, mivel az eritrit édesítő ereje gyengébb.

A gyümölcsös muffint, vagy piskótát szobahőmérsékleten dobozban, vagy zacskóban tároljuk, úgy sokáig finom puha marad. Hűtőbe csak akkor kell tenni, ha azt a krém külön megkívánja.

VIDEÓ A MUFFIN KÉSZÍTÉSRŐL:

Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 29.

szomorú voltam mikor az utolsó grammot kanalaztam ki a zacskóból a kedvenc gofrimhoz, de mint mindig most is gyorsan megérkezett a következő adag :DDD
| 0 / 5 csillag!
2016. 10. 04.

Valószínűleg én rontottam el valamit. Pontosan ugyanennyi vízzel, citromlével készítve nekem már az állaga sem lett piskóta vagy muffin tésztáéhoz hasonló, nagyon sűrű volt, és gyakorlatilag ehetetlen, olyan száraz. Még 3 adagra való tésztaporom van, próbálkozom...

VÁLASZ:
A megadott recept gyümölccsel készítve van!!! Aki gyümölcs nélkül készíti, az tegyen még hozzá 10-20 g vizet, és akkor nem lesz száraz. Olajat is lehet hozzáadni annak, akinek nem cél a fogyás!
| 4 / 5 csillag!
2016. 09. 19.

Nekem kicsit erős a karob íze, de a muffin állaga nagyon jó, puha. Nem tudom, hogy ha fele-fele arányban csinálom a sima piskóta porral, akkor milyen lesz az íze. Később megírom, amikor kipróbálom.
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 16.

Most lettek készen az első kis muffinjaim! Tökéletes az állaga, isteni az íze és pillanatok alatt kész! Nem vagyok egy konyhatündér, ezért alig akarom elhinni, hogy ezeket a csodákat én készítettem... Igaz rá van írva a tasakra, hogy délelőtti fogyasztásra ajánlott, azért öt mini muffin lecsúszott így este 8-kor!
Köszönöm Neked Szafi, hogy már nem betegségnek élem meg a gluténérzékenységemet, sokkal többet sürgök a konyhában és végre jóízűeket ehetek!!! Eddig egyetlen termékedben sem csalódtam!!
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 13.

Imádom, mostanában ez a tízóraim, jó sok csoki darabbal sütöm meg, nagyon finom!
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 11.

Sütöttem már áfonyás muffint,'majdnem' :) Zacher tortát,a lisztkeverékből.Ha csak annyit mondok,hogy a 1,5 éves kislányom öröm táncot jár,ha meglátja az elkészült sütit,hát az mindent elárul!Imádjuk!!!
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 08.

Én Meggyes muffint készítettem belőle és nekem nagyon ízlett. Én azt szeretem ezekben a termékekben, hogy hihetetlen egyszerű és gyors az elkészítése. Akinek pedig ételintolarenciája van, mindent maga készít, ami nem kis időt, energiát vesz el. Köszönöm!
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 31.

Isteni finom muffinokat készítettem belőle.

Szuper, állandó vendég lesz a konyhai alapanyagok között nálunk. :)
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 31.

Muffint sütöttem belőle. Elsőre az íze picit fura, de a harmadik falatnál már nehéz abbahagyni. Kollégámtól kapott meggyet tettem bele, ezért kapott belőle kóstolót. Bár ő mugli, neki is ízlett és a családban is pozitív értékelések születtek.
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 19.

Nagyon finom ez a muffin, én tettem bele áfonyát is :-) Tökéletes finomság kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 12.

Szeretnék érdeklődni hogy ez a liszt keverék tartósitószer mentes is?
VÁLASZ:
Igen, természetesen, az összes Szafi termék tartósítószer, mesterséges színezőanyag és ízfokozótól MENTES! :)
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 09.

Nagyon örülök, hogy van ilyen alternatíva, mert allergiás vagyok a kakaóbabra így fogyaszthatok "hamis-csokis" édességet is! :)
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 06.

Eddig azt hittem nem szeretem a karobot, de most rájöttem, hogy csak nem ettem még igazán finomat. Ennek is isteniiii íze van!
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

VIP tagság box
100% megbízhatóság

 

 

 

 

 

 

 

G+, Twitter, PickPack

Iratkozz fel a Youtube csatornánkra!