K Krisztina
|
2021. 09. 15.
Állagra valóban olyan, mint egy búzalisztes péksüti; frissen a legfinomabb! :) Az ízén tényleg érezni a hajdinát. De ha szendvicsnek készítjük, a belevalók elnyomják a mellékízt. Összességében elégedettek vagyunk vele, páromnak is nagyon ízlett! :)
Andi
|
2021. 06. 27.
Ez a legfinomabb kenyér! Kérge ropogós, semmi mellékíz, eszméletlen gyorsan megvan és nem tudok eleget készíteni belőle! Ez a Number 1. !
Lilla
|
2021. 06. 12.
Finom és gyorsan elkészíthető. Nekem pl. jobban is ízlik mint a világos-puha lisztkeverék.
Saci
|
2021. 03. 16.
Katalin Nagy
|
2020. 11. 03.
Szeretem ezt a lisztkeveréket. Csak azt nem szeretem, hogy a rajta szereplő recept szerint három kenyérhez sok 1 zacskó liszt de négyhez meg kevés. Persze lehet átszámolgatni, de nekem úgy lenne praktikus, hogy a negyedik kenyérhez ne kelljen új zacskót bontani. :)
Éva
|
2020. 10. 04.
Régóta használom a Szafi liszteket, kivéve ezt a terméket, de mióta kipróbáltam egyik kedvencemmé vált. Több lisztel keverve ez eddigi legfinomabb kenyeremet sütöm!
Florett
|
2020. 05. 05.
Én dupla adag citromot teszek bele és így nem erzodik a hajdina. Nagyon finom ropogós kiflik keszithetoek belőle.
Veca
|
2020. 04. 26.
Nagyon szeretem a ropogós kérgű hajdinás házikenyér ízvilágát. Egyszerű és gyors az elkészítése.
Zoe
|
2020. 03. 21.
Nekem jobban ízlik a szénhidrátcsökkentett verzió, de olyan nagy különbség végülis nincs. Én ebből is zsemléket sütök, és örülök, hogy nem fogyasztja a tojáskészletet. Eleinte tényleg ropogós a kérge, de aztán felpuhul ez is. Örülök, hogy vannak ezek a lisztek, nem tudom, milyen kenyeret ennék ezek nélkül...
Natascha
|
2020. 03. 03.
Nagyon finom, egyik kedvenc lisztkeverékem!
Szafinak szeretném eljuttatni a kérdést - lenne esetleg lehetőség olyan free kifli/zsemle/bagett lisztkeverék fejlesztèsére amiben nincs köles?
Goitrogén hatása miatt (ami hőkezelésre sem múlik) pajzsmirigy-problémas, Hashimotos embereknek egy megvàltás lenne. Sajnos a köles mindegyikben szerepel összetevőként. :(
Ebben mekkora lehet kb.a kölesliszt mennyisége?
Varga Róbertné
|
2019. 12. 17.
Kenyérsütő gépben is süthető, nagyon egyszerűen kezelhető liszt.
Jó a lisztarany, IR-ban is fogyasztom.
Piroska Bognár
|
2019. 07. 23.
Kb. két éve ismerem ezt a lisztet. Hetente két-három alkalommal készítek belőle kenyeret. Hihetetlenül finom kenyér, emelett nagyon egészséges, laktóz- és gluténérzékeny embernek olyan, mint a gyógyszer. Nagyon gyorsan el lehet készíteni. Gyerekeimnek, unokáimnak, barátaimnak rendszeresen sütöm. Aki egyszer megkostólta utána már senki nem szeretne más kenyeret fogyasztani ! Rendkívül hálás vagyok érte, nagyon köszönöm !
Gabi
|
2019. 07. 23.
Évi
|
2019. 06. 15.
Egy csoda! Gyors, egyszerű és nagyon finom! Imádom! :)
Lipták Zsuzsanna
|
2019. 05. 28.
A férjem gluténérzékeny, számára sütöm a kenyereket. Ez a kedvence a Szafi Free kenyérliszt termékek közül. Ennek én is örülök, mert ezzel a legkönnyebb bánni, megbízható termék. A recept is tökéletes. Én mindig magokkal (tökmag, szezámmag stb.) kiegészítve sütöm.
Papp Ildikó
|
2019. 05. 23.
Ez egy hiánypótló termék. Régen is sütöttem kenyeret, kb. 20 éve kaptam sz első kenyérsütő gépemet. A rozskenyér volt a kedvencem, szerettem azt a jellegzetes savanykás illatát, a különleges ízét. Gluténérzékenyként kipróbáltam ezt a lisztet, sokadikként, de ennél jobbat nem találtam. Nekem visszahozta a rozskenyer ízvilágát. Tökéletes!
Anikó
|
2019. 05. 22.
A kenyér nem jött be de a káposztás pogi (akár violife sajttal töltve) isteni
Anikóvarga
|
2019. 03. 26.
B. Judit
|
2018. 12. 14.
Nagyon finom kenyeret lehet belőle sütni, megbízható , jó minőség, finom íz.
Piroska
|
2018. 12. 12.
Óriási hiányt pótolt ez a liszt az életemben, mivel több, mint húsz éve Gluténmentesen kell étkeznem. Ebből a lisztből készûlt kenyér teljes mértékben, tökéletesen pótolja a hiányzó péksüteményeket az étrendemben. Nagyon köszönöm!
Erika
|
2018. 09. 23.
Xénia
|
2018. 08. 31.
Nagyon finom és könnyű vele dolgozni :)
Nem csak frissen, hanem másnap is nagyon finom.
Anita
|
2018. 08. 04.
Nagyon finom, könnyű dolgozni vele.
Mindig van itthon ilyen liszt. A fagyasztóban pedig megsütve kifliként!
Ivett
|
2018. 07. 13.
Barbi
|
2018. 07. 07.
Mon
|
2018. 07. 02.
Egyszerűen nagyszerű!
Kiss Janka
|
2018. 06. 27.
Nagy Henriett
|
2018. 06. 16.
Kedvenc kenyerem!! Finom és nagyon egyszerű elkészíteni! Ajánlom mindenkinek!
Böbe
|
2018. 05. 15.
Az egyik kedvenc kenyérlisztem imádom, hogy olyan egyszerűen és gyorsan el lehet készíteni belőle a kenyeret és a zsömléket!
Viki
|
2018. 04. 10.
Nagyon finom, nem is számítottam rá, hogy ennyire hasonlítani fog az “eredetihez”. Bár az ebből készült kenyerek/zsemlék/.... sokkal-sokkal finomabbak, mint a hagyományos. :)
Kiss Réka
|
2018. 04. 08.
Galgóczi Klaudia
|
2018. 04. 06.
Nekem nagyon erős hajdina íze van.
Éva
|
2018. 03. 16.
Albert Ildikó
|
2017. 11. 27.
Hagyományos sütőben sütöttem, a megadott hőfokon és időig, egy kicsit nedves maradt a belseje, de nem volt zavaró. Legközelebb inkább zsemlét formázok, az biztosan tökéletesre sül majd! :-) Az íze és állaga jó, bundás kenyérnek is kitűnő volt. Örülök, hogy rátaláltam!
Zsuzsa
|
2017. 11. 25.
Azt szeretném kérdezni ,hogy légkeveréssel kell sütni vagy csak simán alsó-felsö? Köszi Zsuzsa
válasz: Simán alsó-felső sütéssel :)
Bea
|
2017. 11. 20.
Tn40+
|
2017. 11. 02.
Gabi
|
2017. 10. 23.
Nagyon finom kenyér süthető belőle. Egyik kedvencünk.
Ágnes
|
2017. 10. 13.
Nagyon finom!
Ildikó
|
2017. 10. 13.
Juti
|
2017. 09. 16.
Életemben először sütöttem kenyeret, de ezután rendszeresen fogok :-) nagyon egyszerű volt elkészíteni és nagyon finom lett.
Mia
|
2017. 09. 14.
Ez lett a kedvenc kenyerem,mert finom,puha és tömör.
Noémi
|
2017. 09. 01.
Imádom ezt a lisztet! Bagettet szoktam belőle sütni isteni és nagyon laktató. Fagyasztás után is ugyan olyan jó mint frissen . Csak ajánlani tudom!
B.Anita
|
2017. 08. 29.
Nagyon finom! A férjemnek kell gluténmentesen étkeznie, csak ilyen kenyeret szeretne ezután! :) Könnyű elkészíteni, másnap és harmadnap is finom.
Edina
|
2017. 08. 21.
En meg ennel finomabb kenyeret/zsomlet nem ettem!!
Konnyu elkesziteni,izre,illatra,allagra isteni!
Heni
|
2017. 08. 20.
Első kenyerem, könnyű volt elkészíteni. Kicsit szokatlan az íze a hajdina miatt, de nem mondanám rossznak. Kevés kenyér fűszer keveréket tettem bele elsőre, nem is lehet érezni, úgyhogy a következőnél jóval többet teszek bele.
Timi
|
2017. 07. 26.
A kedvenc kenyerünk!
Czerván Anett
|
2017. 07. 19.
Nagyon finom és ropogós :)
Timi
|
2017. 07. 11.
Bódis Szilvia
|
2017. 07. 10.
Gyorsan, könnyen elkészíthető :)
Ropogós kérgű, belül puha és finom több nap után is :D Imádom!
szabo erika
|
2017. 07. 09.
nem első ízben sütök kenyeret, már kaptam lisztet és nagyon meg vagyok elégedve..... az IBS betegségem miatti diéta alap receptje a nagyon finom kenyér........
krisztina
|
2017. 06. 19.
Imádom:-)
Már a férjem is megsütötte, kihagyta belőle az almaecetet(citomlé helyett) csak a kész tésztába nyumákolta bele, de még így is sikerült kenyeret sütni belőle:-)
Andi
|
2017. 05. 08.
Juhász Istvánné
|
2017. 05. 05.
Nagyon ízlik. könnyű az elkészítése, csak ajánlani tudom.
Ibolya
|
2017. 04. 22.
Szeretem a Szafi termékeket,egy kolléganőm hívta fel a figyelmet. Köszönöm!
Ica
|
2017. 04. 20.
Hibátlan, az eddigi legjfinomabb lisztkeverék. Gyorsan kész a kenyér, roppant egyszerű elkészíteni.
Mária
|
2017. 04. 15.
Nemrég ajánlották ezt a terméket. Szuper. Köszönöm. Igazán hálás vagyok, hogy végre kenyér állagú és ízű glutén és gliadin mentes kenyeret süthettem.
Tünde
|
2017. 04. 11.
Nagyon jó kis kenyér lett belőle! Hummusszal ettük, isteni volt. A párom megkóstolta, elolvasta a leírást az elkészítésről, majd közölte, hogy ő is fog sütni belőle, ha én éppen nem érek rá :).
Elíz
|
2017. 04. 02.
Az íze szokatlan, de egyszerű elkészíteni, jól szeletelhető,nem morzsálódik,napokig fogyasztható.
Takács Kata
|
2017. 03. 30.
Életem első mindenmentes kenyerét ebből sütöttem és a kenyérsütő gépemtől ezennel meg is válok :) Ez egyszerűen hihetetlen: pillanatok alatt összeállítható, isteni puha, laktató. Örülök,hogy Rád találtam Szafi :)
Ppsz WK
|
2017. 03. 06.
Elsőre tökéletesen sikerült, nagyon finom kenyér ami hamar eltelit de mégsem azt a nehéz puffadást érzem mint a bolti kenyértől. Köszönöm Szafi!
Magdi
|
2017. 03. 03.
Nagyon kellemes, ropogós, csak kicsit nedvesnek érzem belül, pedig már teljesen kihűlt. Amúgy nagyon szép állagú és finom is a belseje, próbáltam kisebb átmérjű kiflit csinálni, illetve a hőfokon emelni, de ugyanolyan lett. Lehet, hogy ez normális?
VÁLASZ:
Igen ez normális, ez egy olajtól mentes kenyér, ami olaj nélkül puha akár egy hét után is, cserébe viszont nem lesz olyan száraz a belseje, mint a keményítős kenyereknek, ami másnapra kőkeményre szárad, és szétmorzsálódik. :)
Anna
|
2017. 03. 03.
A lányom szereti, és ez a fontos. Ajánlom.
Kovács Péter
|
2017. 02. 22.
Életembe nem ettem ilyen finom kenyeret! :D Továbbra is ezt a lisztet fogom vásárolni. Az ízével nem volt gondom. Semmit nem éreztem. Eddig kettő db-ot sütöttem. Egyikbe belereszeltem egy egész hagymát a másikba 3 gerezd fokhagymát! Isteni finom lett. :D
Judit
|
2017. 02. 22.
Nagyon finom a kenyér. Én 40gr olasz fehér balzsam ecettel készítettem és azzal sokkal jobb lett, mint citrommal és semlegesíti a hajdina ízt is. Ilyen finom gluténmentes kenyeret még nem ettem, pedig sokat kipróbáltam. És ez sokkal egészségesebb és az állaga is olyan, mint a normál kenyérnek.
! db-ot szoktam sütni egyszerre és befagyasztani. a fagyasztás után is kiváló az állaga . Örülök, hogy rátaláltam.
Gabi
|
2017. 02. 16.
Citromlé sajnos nem veszi el teljesen a hajdina jellegzetes ízét, kár :( De attól még nem rossz így sem..
Kati
|
2017. 02. 15.
Eddigi legjobb mentes kenyér, amit eddig ettem.
Klaudia
|
2017. 02. 12.
A legjobb glutén- és tejmentes kenyér, amit eddig ettem !
Laura
|
2017. 02. 02.
Roppant egyszerűen lehet vele dolgozni, nagyon finom, ropogós kérgű, belül puha kenyeret kaptam
Kriszti
|
2017. 01. 28.
Megváltás számomra ez a lisztkeverék!!!!! IMÁDOM! KÖSZÖNÖM!
Beáta
|
2017. 01. 28.
Mindent a leírás alapján csináltam, és valóban egy finom, ropogós héjú kenyeret kaptam. A kenyérformán még van mit javítanom, na de majd idővel... :) Nekem az íze megfelelő, az illata kicsit intenzív, gondolom ez a hajdinától van. Fagyasztás után is nagyon jó az állaga.
R.Anita
|
2017. 01. 20.
Fodor Emese
|
2017. 01. 16.
Szombaton tokmagos asztalt paradicsomos zsemleket sutottem.Puha,ruganyos es levegos lett.Koszonom.
Alíz
|
2017. 01. 16.
Könnyen elkészíthető,diétába is könnyen beilleszthető,szerintem az eddigi legjobb ízű állagú amit eddig próbáltam.
Krisztina
|
2017. 01. 13.
Mindent a recept szerint készítettem, a tészta állaga nagyon jó, könnyű vele dolgozni. Zsemléket formáztam belőle, tényleg megsült 40 perc alatt, a héja ropogós. Viszont a hozzáadott frissen facsart citromlé ellenére én éreztem a hajdina ízét. Összességében mégis az a véleményem, hogy finom.
Szabóné Hégely Ágnes
|
2017. 01. 12.
24 éve vagyok lisztérzékeny. Azóta nem ettem ilyen állagú, finom és ízletes kenyeret! Fantasztikus az íze, alacsony a glikémiás indexe és nagyon könnyű elkészíteni!
Hálásan köszönöm, Szaffi!
Tündi
|
2016. 12. 23.
Végre én is -autoimmun betegként- ehetek kenyeret! Nem is akármilyet! Ebből a lisztből nagyon-nagyon finom kenyeret lehet sütni, csak az arányokat szigorúan be kell tartani! Ennyi a titok!
Sárkány-Szabó Csilla
|
2016. 12. 23.
Nagyon finom az eddigi legjobb kenyér amit otthon sütöttem. Már a sokadik adagot rendelem belőle :)
Bernadett
|
2016. 12. 12.
Nagyon finom zsemléket sütöttem belőle, nem gondoltam, hogy ilyen könnyű lesz!
Farkas-Szőke Szilvia
|
2016. 12. 09.
Fantasztikus liszt, nagyon jó lehet dolgozni vele. A zsemlék, kiflik, csiguszok isteni finomak. Nem vagyok egy konyhatündér, de ezzel a liszttel nagyon szeretek sütni a lánykáimmal együtt. :)
Tímea
|
2016. 11. 24.
Jó lett a kenyér, pedig először sütöttem
Lilla
|
2016. 11. 20.
Igazán könnyű elkészíteni. Roppant finom és valóban nagyon ropogós a héja.
Zita
|
2016. 11. 13.
Glutén és tejérzékenyként megváltás ez a kenyér nekem. Isteni finom és egyszerű elkészíteni. Imádom!
Anikó
|
2016. 11. 10.
Nekünk eddig ez a kenyér jött be a legjobban! A kérge viszont nem lett ropogós, nem tudom miért, pedig a leírás szerint készítettük?!
Gabi
|
2016. 11. 07.
ZSENIÁLIS!!! Egyszerű, finom, ropogós héjú, puha - amióta gluténérzékeny vagyok (6 éve), nem ettem ilyet!
N. Zsuzsa
|
2016. 11. 04.
Nagyon finom puha, könnyű elkészíteni, ha néhány napig nem eszem meg akkor megpirítom piritőssütőbe, és még finomabb lesz.
Anna
|
2016. 10. 21.
sok féle paleo kenyeret kiprobáltam már, de egyik sem volt valamiért az, amit szerettem volna. Ez a lisztkeverék bebizonyitota, hogy a kenyér is lehet finom mindenféle hozzádott káros összetevö nélkül is! Imádom, egy kenyér elég 1 hétre, laktató, finom, mindenkinek ajánlom!
Ildikó
|
2016. 10. 21.
Nagyon finomak a Szafi free lisztkeverékek, végre egy olyan kenyér, amit majdnem büntetlenül ehetek, ugyanis a citromra is érzékeny vagyok. A recept alapján írt citromot helyettesítettem almaecettel.
Petra
|
2016. 10. 18.
Végre egy kenyér ami tényleg finom.
A ti termékeiteknek van köze a most megbukott reform élelmiszereket gyártó céghez?
Eddig az összes kipróbált termékkel elégedett vagyok.
VÁLASZ:
Nincs köze, mi mindent magunknak gyártunk! :)
Ágnes
|
2016. 10. 13.
Mindenki kedvence és a gyerekeim önállóan, minden "kelt tészta-tudás" nélkül is könnyen elkészítik. Ez nagy segítség, mert már utálják a lefagyasztott kenyereket és nem egy városban élünk.
Lasits Renáta
|
2016. 10. 11.
Gyors és nagyon finom:)
Zsuzsa
|
2016. 10. 10.
Az egyik legjobb termék!
Réka
|
2016. 10. 09.
100%-ig betartottam a receptet, valóban ropogós héjú kenyeret kaptam. Én így is érzek egy fajta ízt rajta (gondolom, a hajdina lesz az), szóval nekem nem annyira jött be. Az uram, aki gluténérzékeny létére mégis fehérkenyér-hívő, viszont imádta, szóval nálam 5* :)
Bodnár Kata
|
2016. 10. 07.
Tényleg nagyon finom.
Eni
|
2016. 10. 05.
Kitűnő, egyszerű elkészíteni, íze és állaga tökéletes.
Csilla
|
2016. 10. 04.
Citromlé ide, citromlé oda, mi éreztük a hajdinát!
Boglárka
|
2016. 09. 28.
Szeretnék érdeklődni hogy kenyérsütő gépben süthető-e? Köszönöm a váaszt előre is.
VÁLASZ:
A blogon megadott recept alapján igen, az élesztős verzióban.
Berni
|
2016. 09. 26.
Egy próbát megér alapon rendeltem... És tényleg nagyon finom, másnapra, harmadnapra is jó. Amióta az első adagot megsütöttem, próbálok hét közben is időt szakítani, hogy pótoljam, és ne vegyek más kenyérféleséget. Kenyeret még nem próbáltam, csak kiflit és zsemlét. Hamar összeállítható, és gázsütőben is jól átsült. Az egész családnak nagyon ízlett.
Barbi
|
2016. 09. 23.
Egyszerűen nincs benne hiba! Pofonegyszerű elkészíteni, napokig finom, puha és én személy szerint az ízét is szeretem! Hibátlan!
Ildikó
|
2016. 09. 19.
Szuper könnyen elkészíthető! :-)
Tóth Adrienn
|
2016. 09. 11.
Nagyon könnyen nagyon finom kenyér/zsemle/kifli süthető belőle!
Krammer Tündi
|
2016. 09. 10.
Szafi egy földre szállt angyal. Amit értünk tesz ételallergiásokért az egyszerűen fantasztikus! Köszönjük szépen. A kenyér aboszolut kedvenc, én nem érzem ki a hajdina ízét! Csillagos ötös, ízre és állagra is.☺️
Kasza Edit
|
2016. 09. 07.
Alig vártam,hogy kipróbáljam. Nagyon finom!
Ildikó
|
2016. 09. 06.
Érdeklődnék, hogy a citromlevet esetleg lehet e helyettesíteni almaecettel?
Ha igen, akkor ugyanakkora mennyiség kell az almaecetből, mint a citromléből?
Köszönöm
VÁLASZ:
Igen lehet.
Illetve most kaptuk az információt, miszerint 50 g fehérborecettel a legjobb, és így -10 g vízzel kell kevesebb! :)
Paál Réka
|
2016. 09. 05.
Nekem nagyon bejött, bár ropogós kérge nekem nem lett.
Ági
|
2016. 09. 05.
Őszintén szólva én picit szkeptikus voltam! De még a 15 éves lányomat is meggyőztem vele! Elképesztően finom, és fűszerekkel kitűnően lehet variálni! Csodás, amit csináltok! Köszönöm szépen! :)
Judit
|
2016. 09. 01.
Az nagy baj ha nem kenem le a tetejét kókuszolajjal?
VÁLASZ:
Nem :)
Anikó
|
2016. 08. 30.
Frissen nagyon finom és guszta.
Dina
|
2016. 08. 29.
En most sutotem eloszor. Az nagyon tetszik benne, hogy konnyu osszeallitani es nem kell 1 oran keresztul keleszteni. Viszont en kierzem a hajdinat. De hat ez az egeszseg ara:)
Erika
|
2016. 08. 29.
nagyon finom a kenyér, főleg a kis újítással :-)
Bernadett
|
2016. 08. 27.
Tudjatok mit készítettem ma a lisztbol? Párizsi szelethez a panirt! Erre is tökéletes!
Piroska
|
2016. 08. 22.
Finom,ropogós kenyeret sikerült sütnöm. Végre glutenmentes,laktózmentes étrendben is lehet igazi kenyeret enni.
Köszönöm
Timea
|
2016. 08. 22.
A szállítás nagyon gyors volt ! A termék meg vmi fantasztikus ! Nagyon jó kiflik lettek a lisztből !
Gyuris Noémi
|
2016. 08. 20.
Tegnap sütöttem meg, kissé félve, mert az útifűmaghéj ízét nem igazán kedvelem. De nem érezni, nagyon finom kenyér lett belőle. Nem érezni semmilyen mellékízt. Mindent úgy csináltam, ahogy Szafi írta. Egyszerű elkészíteni, csak ajánlani tudom. Nem csak annak ajánlom, aki érzékeny, hanem annak is, aki egészségesebben akar táplálkozni.
Horváth Ferencné
|
2016. 08. 19.
A szállítás gyors és minden rendben érkezett. A kenyér nagyon jó és ez nagy segítség, mert eddig nem tudtam ilyen állagú kenyeret sütni glutén és minden mentes lisztből. Köszönöm: Horváthné
Kriszti
|
2016. 08. 18.
Pita készült belőle!! Isteni finom volt!!Nincs kellemetlen utóíze, állaga szuper és laktató!!! Pozitív észrevétel már egy napi lisztek használata után ,hogy csemetém hasa nem volt felfújódva estére!!!Pedig evett pitát,palacsintát és hamis bundáskenyeret vacsira!!Minden elismerésem és köszönet a munkásságotokért!!
Kinga
|
2016. 08. 17.
Zsemlét és kiflit készítettem már belőle. Frissen is, másnap is és fagyasztás után felolvasztva is ugyan olyan finom puha.
Kata
|
2016. 08. 15.
Isteni,csodálatos, imádom
Kriszta
|
2016. 08. 11.
Zseniális!!!Ennyire ízletes,finom és ráadásul minden mentes kenyeret még nem ettünk!Nagyon örülök,hogy végre tudok finom zsemlét/kiflit/kenyeret sütni!Köszönet érte Szafi!!!! <3
Krisztina
|
2016. 08. 10.
A valaha legfinomabb kiflit sütöttem ebből a lisztkeverékből! És ha valaki, akkor én már rengeteget kísérleteztem mindenmentes pékáru sütéssel. Nagyon örült az egész család! Alig érezni a hajdinát, főleg ha sonkával, kolbásszal, pástétomokkal esszük. Nagyon ügyesen össze lettek állítva az arányok. Gratulálunk!
Fruzsi
|
2016. 08. 09.
Végre kitűnő és finom kenyeret tudtam készíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Márti
|
2016. 08. 08.
Egyszerű az elkészítése és nagyon finom! Végre ehetek kenyeret! Köszönöm!
Dóka Csilla
|
2016. 08. 08.
Tökéletes kenyér lett belőle, mindenkinek nagyon ízlett!!!
Bea
|
2016. 08. 05.
Hihetetlenül gyorsan elkészül. Fagyasztás után is tökéletes! Köszönöm!
Nagy Mónika
|
2016. 08. 04.
A világ legfinomabb kenyere , amint megkaptam a lisztet azonnal megsütöttem a kis zsemléimet! Mindenkinek szívből ajánlom mert mellékízmentes , puha belső, ropogós külső, könnyen formázható tészta, egyszerűen tökéletes lett!!
Viktória
|
2016. 08. 02.
15 éve diétázunk a fiaimmal, de ennyire egyszerű, gyorsan elkészíthető kenyeret még nem készítettem. Mivel sokat dolgozom és hetente 5x sütök, ezért nekem ez az idő megfizethetetlen. Köszönöm Szaffi!
És több nap után is puha, nem kell mikrózni!!!
Hajni
|
2016. 08. 02.
Nagyon egyszerűen készült belőle zsömle pikk-pakk. Párom, aki amúgy nem eszik kenyérféléket is befalt néhányat. ;-)
Juju
|
2016. 08. 01.
Gratulálok, nagyon jó termék!
Rykah
|
2016. 08. 01.
Egyszerűen tökéletes!
V. Dóra
|
2016. 07. 31.
Zsemlét és kiflit sütöttem eddig belőle. Kifli formában nekem picit szimpatikusabb, de ízre, állagra mindkettő finom. Egy zacskóban tároltam szobahőmérsékleten, a 3. nap is megfelelőnek találtam. Mivel nem vagyok érzékeny rá, az egyik adag tésztába belekevertem szezámmagot, hogy érdekesebbé tegyem. (A tetejéről sajnos lepergett) Az elkészítése pofonegyszerű, így a kezdőknek is ajánlom.
Hajni
|
2016. 07. 31.
Szép és finom kenyér készül belőle, laktató és az elkészítése is nagyon egyszerű!
Judit
|
2016. 07. 28.
Csodás és már már hihetetlen. Köszönet mindenkinek, aki részt vett a fejlesztésében
Viktória
|
2016. 07. 26.
Rengeteg gluténmentes kenyér/zsömle receptet kipróbáltam már de eddig ez vált be a leginkább!! Gyorsan, egyszerűen elkészíthető és finom! Szeretnék gratulálni a Szafi Free és Szafi Fitt lisztkeverékekhez! Többet kipróbáltam már és azt tapasztaltam, hogy nagyon harmónikusak az arányok! Az ételallergiásoknak hatalmas segítség!
Zsuzsa
|
2016. 07. 25.
Azért választottam ezt a lisztkeveréket, mert egészségesen táplálkozom. Nekem nincs ételallergiám. A kenyér nagyon könnyen elkészíthető, szépen feljött a sütőben, jól lehet szeletelni. Nyaralásra akarom majd vinni, ezért most teszteltem. Több napig eltartható, biztos, hogy előre megsütöm, és viszem magammal nyaralni.
Zsófia
|
2016. 07. 25.
Elképesztően egyszerű elkészíteni, nagyon finom és akár 2-3 napig is puha marad. Nagyon boldog vagyok, köszönöm Szafi!
Viktória
|
2016. 07. 24.
Eddig a legegyszerűbben, leggyorsabban elkèszíthető kenyerem. A fiaimnak nagyon ízlik, nekem szokni kell az ízèt. Másnap is ugyanolyan puha. Köszönjük Szaffi!
Momo
|
2016. 07. 23.
Nagyon elégedett vagyok! Végre egy kenyér amiben semmi olyan nincs amit nem ehetek :), finom és egyszerű elkészíteni!!
Tóth Viktória
|
2016. 07. 22.
Tökéletes. A legjobb kenyér amit eddig készítettem. Köszönöm szépen!
Szabó Zoltánné
|
2016. 07. 21.
Én még nem tudtam ki próbálni ,,de nagyon tetszik a képen látható állaga ,,de most már ki kell próbálnom ,,ennyi dicsérő szó után valóban jónak kell lenni e ,,,Üdv, Magdi ,,
Nelli
|
2016. 07. 19.
Tökéletes kenyér ízre és állagra is :-) Nagy kedvenc lett. Egyszerű és nagyszerű :-)
Dóra
|
2016. 07. 19.
Aki eddig tartott az otthoni kenyérsütéstől annak lezárult egy korszak :) Könnyű, nem macerás. A receptleírás ill videó tökéletes útmutató, nem lehet elrontani, a végeredmény pedig tökéletes. Az íze nagyon jó, másnap is ugyanolyan puha. Nem levegős, nem túl tömör. Én mérleggel lemértem a pontosság kedvéért, de nálam a citromlé szükséges mennyisége pont egy nagy citrom felének felelt meg. :) Csak biztatni tudok mindenkit, hogy próbálja ki.
Timi
|
2016. 07. 18.
Tegnap sütöttem meg a kenyeret. Alig bírtuk kivárni a párommal, hogy kihűljön és megkóstolhassuk. Hihetetlenül puha és finom. Majdnem elsírtuk magunkat, mert nem gondoltuk, hogy glutén-tej-tojás-rizs érzékenyként is ehetünk még ilyen finom kenyeret. :)
Kocsorné Anita
|
2016. 07. 17.
16 éve tartom a glutén és laktóz mentes diétát. Ez az első kenyér azóta, amit jóízűen meg tudok enni. Biztosan kipróbálom a többi lisztkeveréket is, mert eddig semmiféle kelt tészta jellegű süteményt, kalácsot, pogácsát, kiflit, zsemlét stb. nem sikerült elkészítenem. Végre talán változatosan tudok majd étkezni. Köszönöm!
Beatrix
|
2016. 07. 17.
Nagyon könnyen elkészíthető, szuper lisztkeverék, Kisfiam nagyon szereti a belőle készült kifliket és zsömléket. Nekem kicsit erős benne a hajdina íze, de tényleg nagyon szuper termék!
Babcsány Szilvia
|
2016. 07. 15.
Nagyszerű :)
Magdi
|
2016. 07. 14.
Egyszerű, gyors, amit ígért a recept az tökéletesen megvan. Nagyon finom!:)
Zsuzsi
|
2016. 07. 12.
Remek
Dorka
|
2016. 07. 11.
Nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető. Gyönyörű kenyér lett és isteni finom! Köszönet érte! :)
Kriszta
|
2016. 07. 11.
Az első Szafi termék amit kipróbáltam.Csillagos ötösre vizsgázott!!!Ízében,állagában egyaránt kitűnő termék.
Köszönöm szépen!! :)
Tímea Kőszegi
|
2016. 07. 10.
Szuper!!! Nagyon szépen köszönöm nektek!!
Kovács Kriszta
|
2016. 07. 09.
Annyira rég ettem ilyen finom kenyeret.
A kisfiam is azt mondta, hogy olyan mint az igazi kenyér!
Nagy Renáta
|
2016. 07. 09.
Szafi, ez olyan mint az igazi retro házi ropogós kenyér ízre és állagra is, imádjuk :)
Mészáros Tündi
|
2016. 07. 09.
Tényleg isteni finom! :-) az 27 honapos kislányom vacsorára 2 szeletet evett meg belőle, pedig nem jellemző rá :-)
Pados Eszter
|
2016. 07. 09.
Ma sütöttem először, de még nagyon sokszor fogom! Nagyon finom, a legjobb mindenmentes kenyér! Nekem és a kisfiamnak is nagyon ízlett! :-)
Angi
|
2016. 07. 08.
Tökéletes!!! :) Nekem nem igazán sikerült még ilyen ropogós kérgű kenyérféleséget sütnöm, és eddig mindig a (régi gáz)sütőmre fogtam... Most rájöttem, hogy nem azzal volt a gond :) Nagyon finom, nagyon egyszerű, és másnapra is tökéletes állagú. Ezer köszönet érte :)
Szabina
|
2016. 07. 08.
Én kiérzem egy kicsit a hajdinát, de nem tolakodó az íze!
Ropogós és finom kérge van :P Összességében nagyon elégedett vagyok!!
Edit
|
2016. 07. 08.
Annyira nagyon finom, ennél még én sem ettem finomabb gluténmentes kenyeret, nem hogy mindenmenteset! <3 Én már 3-szor megsütöttem, imádja a család!
Rudolf Tiborné
|
2016. 07. 07.
Én is megsütöttem a zsemléket már másodszorra nagyon finomak ilyenre vágytam már rég óta most megtaláltam végre.Köszönet érte Szafinak . Holnap a nokedlit próbálom remélem az is ilyen finom lesz.
Bajsz-Száfta Csilla
|
2016. 07. 07.
Én is megsütöttem, hát ez maga a csoda!!! Szaffi millió köszönet, hála a munkádért!!! Nekem a tojásos kenyerek nem igazán jöttek be, így én nagyon örülök neki.
Ica Schwarcz
|
2016. 07. 06.
Ne hagyjátok ki, isteni finom! A hajdinának egyáltalán nem érezni az ízét, én azt rögtön észrevenném! Pont ilyen gyönyörűre sikerült az én kenyerem is.Fantasztikus ez a lisztkeverék, még jó, hogy rögtön 3 kg-ot rendeltem. Holnap a pizzalisztet tesztelem! Már nagyon várom! :)
Tímár Éva
|
2016. 07. 06.
Ma én is megsütöttem! Egy morzsa sem maradt belőle! Az egész családnak nagyon ízlett! Abszolút tökéletes az íze és az állaga is! Azt hiszem megvan az új kedvenc!
Jakab Edit
|
2016. 07. 05.
Tegnap este sütöttem, nem bírtam kivárni, már langyosan megkóstoltam, alig bírtam abba hagyni olyan finom volt. Kókuszvajjal ettem, isteni volt.
Gondoltam még azért megvárom a reggelt, mert már volt olyan kenyér, ami frissen finom volt, de másnapra nagyon rossz.
Ma reggel is ugyanolyan finom puha belül, és a kérge ropogós.
Életem legegyszerűbb és legfinomabb kenyere, amit jóízűen ehetek végre.
A gyerkőcnek is nagyon ízlik. :)