Leírás és Paraméterek
Tartós pasztőrözött tojásfehérje lé 1/1
Pasztőrözött tojásfehérje lé konyhák, cukrászatok, édesipari, sütőipari termékek előállítói részére, akik jelentős mennyiségben készítenek felvert tojásfehérjét, töltelékek, pudingok, habtermékek előállítására. A termék azonnal felhasználható, nem igényel előkészítést, nem termelődik feleslegesen tojássárgája. A felvert tojásfehérje habtartóssága kiváló. További előny, hogy nem keletkezik vesztesége a fehérje kinyerésekor és nem kell a veszélyes hulladék (tojáshéj, tojástálca) elhelyezéséről gondoskodnia.
A termék hűtve, 0-+4°C hőmérsékleten tárolandó, a hűtőlánc biztosítására háztartási hűtőgép is elegendő, felbontás után 24 órán belül fel kell használni.
Összetevők: tojásfehérje lé,étkezési sav:citromsav 0,5%, tartósítószer: kálium-szorbát 0,3%.
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia: |
238 kJ / 56 kcal |
Zsír
|
0 g 0 g |
Szénhidrát
|
0 g 0 g |
Fehérje (Nx6,25) |
10 g |
Só (Nax2,5)** |
0,42 g |
**Hozzáadott sót nem tartalmaz!
Vélemények
Akik ezt a terméket megvették, a következőket is megvásárolták!
Hasonló termékek
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.