Tempeh magyar szójából (fermentált szójabab) 250 g
Online bankkártyás fizetés
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni. |
Leírás és Paraméterek
Tempeh érlelt magyar szójából 250 g
Összetevők: magyar szójabab, víz, gombakúltúra
Allergének: szója
Tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia | 833 kJ / 199 kcal |
Zsír/telített zsírsavak | 6,29%(m/m) |
Fehérje | 20,96%(m/m) |
Szénhidrát | 9%(m/m) |
Nedvesség | 58,91%(m/m) |
Felhasználási javaslat: vékony szeletekre vágva vagy kockázva, pácolva vagy natúr, olajban sütve vagy főzve fogyasztandó.
A tempeh roppant tápláló, teljes értékű fehérjeforrás, amelyben az összes szükséges aminosav megtalálható, valamint számos egyéb egészséges összetevőt, például izoflavonoidokat és szója-szaponint is tartalmaz.
Az érlelési eljárás során a termék természetes antibiotikumokkal és az emésztést elősegítő enzimekkel gazdagodik, miközben megőrzi a szójabab rostjait, a szaponinokat és a jótékony hatású szója-izoflavonoidokat.