Leírás és Paraméterek
Minus L laktózmentes gouda sajt 150g
A tej és tejtermékek táplálkozásunk legfontosabb kálciumforrásai. Ha lemondunk a tejtermékekrõl, szervezetünkben kálcium-hiány alakulhat ki, ami komoly egészségügyi kockázatokkal járhat. Pl.: nagymértékben megemelheti a csontritkulás kialakulásának esélyét.
Nagyon sok termékben találkozhatunk elrejtve tejcukorral: édességek, mint tejcsokoládé, puding, fagylalt, sütemények, készételek: pl: burgonyapüré, gombóc, ketchup, mustár, szószok, müzlik.
A MinusL termékek teljes mértékben beépíthetõk a laktózmentes diétába, így a laktózérzékenyeknek sem kell lemondani a tejből készült finomságok fogyasztásáról.
A MinusL termékekkel a laktózérzékeny emberek számára is lehetséges, hogy az összes fontos tápanyag természetes formában eljusson számukra a tejbõl és a finom tejtermékekbõl.
A MinusL termékeknél a laktóz szétválasztása egy speciális eljárással történik, így olyan termékeket tudnak elõállítani, amelyek a laktózérzékenyek számára is jól emészthetõek.
Ezen speciális termékelõállításnak köszönhetõen a MinusL tej enyhén édes, anélkül, hogy több kalóriát tartalmazna, a jellegzetes tej-íz viszont megmarad és ennek köszönhetően az ebből készült sajt íze is kiváló lesz.
Vélemények
Akik ezt a terméket megvették, a következőket is megvásárolták!
Hasonló termékek
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.