Leírás és Paraméterek
Paleolit Éléskamra Foszlós Fehér kenyér 170g
Kb.350-400 grammos kenyér elkészítéséhez elegendő lisztkeverék.
Egymáshoz a leginkább illeszkedő paleo lisztfajtákból készül, melyek állagra és ízre is kiegészítik egymást, ezáltal egy semlegesebb ízvilágú, belül puha, kívül ropogósra süthető fehér kenyeret készíthetünk belőle.
Nem tartalmaz szóját, tejet, gabonát és cukrot.
Elkészítés:
3 db M-es tojáshoz keverj 1 dl vizet és 1 ek. olvadt zsiradékot.
Add hozzá a kenyérlisztet és keverd egyenletesre egy kanállal vagy robotgéppel, majd pihentesd 10 percig, míg besűrűsödik.
Öntsd szilikonos vagy papíros formába, majd süsd 200 fokon 10 percig, majd további 35 percig 180 fokon.
Ha a formából kivéve még 5 percig sütöd, kívül ropogós lesz.
Tipp: ha kicsit sűrűbb kenyeret szeretnél, akkor a recept szerinti 1 dl vízmennyiséget felezd meg. Ebben az esetben még ropogósabb lesz a külseje.
Összetevők:
szezámliszt,
tápióka keményítő,
hántolt földi mandulaliszt,
lenmagpehely,
gluténmentes sütőpor,
útifűmaghéj,
himalaya só,
aszkorbinsav
100 g alapanyag 40 g szénhidrátot tartalmaz.
Az adatok tájékoztató jellegűek.
Vélemények
Akik ezt a terméket megvették, a következőket is megvásárolták!
Hasonló termékek
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.